Tarvikkeet:
1prk(250g) kirsikkatomaatteja
1prk(300g) aurinkokuivattuja tomaatteja
1prk (280g) latva-artisokansydämiä
2:den limen kuori
2dl ruokakermaa
3rkl parmesanjuusto rouhetta
1 chili
2 valkosipulin kynttä
pastaa (75-100g/ruokailija)
Valmistus:
1.Laita pastavesi ensimmäisenä kiehumaan, sillä kastikkeen teossa ei kestä kauaa.
2.Puolita kirsikkatomaattit ja pilko artisokat ja aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi paloiksi. Raasta limejen kuoret. Pilko valkosipulit.
3.Laita kattilaan hieman öljyä ja valkosipulit. Kuullota hetki ja lisää tomaatit, artisokat ja limen kuoret.
4.Lisää kerma ja parmesanjuusto. Maista kastiketta, jos se kaipaa omasta mielestäsi lisää mausteita voit lisätä niitä oman maun mukaan.
5.Kun pasta on valmis sekoita se kastikkeeseen. Tarjoillessa ripottele pinnalle hieman parmesania ja muutama basilikan lehti. Voit myös kokeilla rucolaa basilikan siaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentteja ja toiveita