Tarvikkeet:
100 g voita
1 dl sokeria
2 munaa
1,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
½ tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
100 g tummaasuklaata
Tarjoiluun:
vanilijajäätelöä tai kermavaahtoa
mansikoita tai vadelmia
Valmistus:
1.Vatkaa sokeri ja pehmeä voi vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon.
2.Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita taikinaan.
3.Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää suklaasula taikinaan.
4.Jaa taikina muffinivuokiin ja paista uunissa 200 aseessa n.10 min.
5.Fondantit saavat jäädä keskeltä pehmeän suklaisiksi. Anna jäähtyä ja tarjoile lämpiminä jäätelön/kermavaahdon ja marjojen kanssa.
Alkuperäinen ohje täältä:
http://www.valio.fi/reseptit/suklaafondant/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentteja ja toiveita