Parmesansämpylät (n.12kpl)
tarvikkeet:
2,5dl maitoa tai vettä
3dl parmesania raastettuna
1dl kaurahiutaleita
1dl vehnä-, kaura- tai ruisleseitä
1dl auringonkukansiemeniä
3-4dl ruis- ja/tai vehnäjauhoja
½ pss kuivahiivaa
1tl suolaa
1tl sokeria
¼dl rypsiöljyä
Valmistus:
Valmistus:
1.Sekoita leseet, hiutaleet, hiiva, siemenet, suola, sokeri ja 2dl jauhoja kulhossa. Lisää lämmin maito/vesi kuiviin aineisiin. Lisää loput jauhot ja 2dl parmesanraastetta taikinaan. Lisää öljy ja sekoita.
2.Anna taikinan nousta kulhossa liinan alla. Muotoile taikinasta sämpylöitä, ripottele loput parmesanraasteesta niiden päälle ja anna kohota vielä hetki. Paista 200℃ n.20 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentteja ja toiveita