tiistai 16. kesäkuuta 2015

Parmesansämpylät❤️

Eilinen ruokailu venyi yöhön ja aamun herääminen siirtyi päivään... Mutta sehän on kesällä ihan okei ja aamiainen muutettiin brunssiksi.:) Jälkiuuniruisleivän ja savustetun kuhan seuraksi leivoin parmesansämpylöitä ja jälkkäriksi tietysti eilen leivotut nutella cupcakesit. ❤️


                    

Parmesansämpylät (n.12kpl)

tarvikkeet:
2,5dl maitoa tai vettä
3dl parmesania raastettuna
1dl kaurahiutaleita
1dl vehnä-, kaura- tai ruisleseitä
1dl auringonkukansiemeniä
3-4dl ruis- ja/tai vehnäjauhoja
½ pss kuivahiivaa
1tl suolaa
1tl sokeria
¼dl rypsiöljyä

Valmistus:
1.Sekoita leseet, hiutaleet, hiiva, siemenet, suola, sokeri ja 2dl jauhoja kulhossa. Lisää lämmin maito/vesi kuiviin aineisiin. Lisää loput jauhot ja 2dl parmesanraastetta taikinaan. Lisää öljy ja sekoita.
2.Anna taikinan nousta kulhossa liinan alla. Muotoile taikinasta sämpylöitä, ripottele loput parmesanraasteesta niiden päälle ja anna kohota vielä hetki. Paista 200℃ n.20 min  


                       


                       


                       


                       

    
    










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ja toiveita