sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Halloum-HummusWrapit❤️

Ihana kesäkuu oli ja meni niin nopeesti ohi ettei ehtiny edes huomata! Ylppäreitä, synttäreitä, Islannin-matka, inssi, juhannus ja vaikka mitä muuta jännittävää. Nyt kuitenkin heinäkuu tulee suurimmaksi osaksi vietettyä mökillä vaan lomaillen ja elämästä nauttien. Hauskan aloituksen mökkiloma sai tänä viikonloppuna, kun koko Rantasen perhe oli mökillä mikä myös tietää herkku hyviä ruokia.:) Tänään ennen kun raskaan työn raatajat lähtivät takaisin pk-seudulle, valmistettiin omia Halloum-Hummustäytteisiä wrappeja! Kaikille, myös pojille, maistui nämä täyttävät wrapit vaikka lihaa ei käytetty ollenkaan.:)
                                   
Halloumi-HummusWrapit (6:lle)

Tarvikkeet:
6 suurta (täysjyvä) tortillalettua
1 annos hummusta
n. puolikas kerä jäävuorisalaattia
rucolaa
kevätsipulia
tuoretta minttua
2 paprikaa
1 iso punasipuli
3 halloumijuustoa 
Kastike:
1rkl oliiviöljyä 
2rkl sitruunamehua
suolaa ja pippuria
Hummus:
1tlk kikherneitä
3 rkl sitruunamehua 
3 rkl oliiviöljyä 
½ dl vettä 
2 rkl tahinitahnaa 
1 valkosipulinkynsi 
korianteria maun mukaan (ei välttämätön, jos ei pidä sen mausta) 
1 tl juustokuminaa
suolaa
mustapippuria

Valmistus:
1. Valmista hummus sekoittamalla kaikki hummustarvikkeet sauvasekottimella tasaiseksi tahnaksi. (Tarkemmat ohjeet http://sateenkaarenainekset.blogspot.fi/2016/05/vappu.html )
2. Leikkaa salaatti, rucola, kevätsipuli ja minttu pieniksi suikaleiksi/silpuksi. Tee öljystä, sitruunamehusta ja mausteita kastike. Sekoita kastike pilkkomiesi salaattien yms. joukkoon. 
3. Leikkaa sipuli ja paprikat suikaleiksi ja halloumi siivuiksi(6siivua/juustopala eli yhteensä 18 siivua)
4. Grillaa/paista sipulit ja paprikat öljyssä pehmeiksi. Lopuksi paista halloumisiivut ruskeiksi. 
5. Wrappien täyttö: Levitä hummusta koko tortillalle. Kasaa salaattiseos, paistetut paprikat ja sipulit, ja 3 halloumisiivua letun toiseen laitaan/keskelle. Rullaa tortilla tiiviiksi rullaksi ja leikkaa kahtia. 
6. Tarjoile ja Nauti!