Halloumi-HummusWrapit (6:lle)
Tarvikkeet:
6 suurta (täysjyvä) tortillalettua
1 annos hummusta
n. puolikas kerä jäävuorisalaattia
rucolaa
kevätsipulia
tuoretta minttua
2 paprikaa
1 iso punasipuli
3 halloumijuustoa
Kastike:
1rkl oliiviöljyä
2rkl sitruunamehua
suolaa ja pippuria
Hummus:
1tlk kikherneitä
3 rkl sitruunamehua
3 rkl oliiviöljyä
½ dl vettä
2 rkl tahinitahnaa
1 valkosipulinkynsi
korianteria maun mukaan (ei välttämätön, jos ei pidä sen mausta)
1 tl juustokuminaa
suolaa
mustapippuria
Valmistus:
1. Valmista hummus sekoittamalla kaikki hummustarvikkeet sauvasekottimella tasaiseksi tahnaksi. (Tarkemmat ohjeet http://sateenkaarenainekset.blogspot.fi/2016/05/vappu.html )
2. Leikkaa salaatti, rucola, kevätsipuli ja minttu pieniksi suikaleiksi/silpuksi. Tee öljystä, sitruunamehusta ja mausteita kastike. Sekoita kastike pilkkomiesi salaattien yms. joukkoon.
3. Leikkaa sipuli ja paprikat suikaleiksi ja halloumi siivuiksi(6siivua/juustopala eli yhteensä 18 siivua)
4. Grillaa/paista sipulit ja paprikat öljyssä pehmeiksi. Lopuksi paista halloumisiivut ruskeiksi.
5. Wrappien täyttö: Levitä hummusta koko tortillalle. Kasaa salaattiseos, paistetut paprikat ja sipulit, ja 3 halloumisiivua letun toiseen laitaan/keskelle. Rullaa tortilla tiiviiksi rullaksi ja leikkaa kahtia.
6. Tarjoile ja Nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentteja ja toiveita